Esküvői fotózás Miskolcon és Borsod megyében és Budapesten!

5/5

Esküvői fotózás Miskolcon és közelében (Kazincbarcikán, Egerben, Borsodban) és környékén. Az esküvői fotózáshoz mindenképp érdemes szabadtéri helyszínt választani, hiszen a legszebb esküvői fotók mindig a szabadban készülnek. Láthatjátok néhány képünkről hogyan is készült. Elszántságban és jó kedvben nem volt hiány. A kreatív fotózás során 3 órát szoktunk ajánlani, hogy kellő idő legyen számotokra is kibontakozni és több helyszínen is tudjunk fotózni. Több csomagajánlatunk közül is választhatsz.

Esküvői fotózás a szabadban

Fotózás, fotókönyv, és egyéb, fotózással kapcsolatos árak Szolgáltatásaim nem óradíjasa. Nem kerül többe, ha korábban kell mennem a készülődés pillanatait fényképezni, valamint az sem jelent plusz költséget, ha egy-két órával később ér véget a menyecsketánc.

Nem fogok tőletek plusz óradíjat kérni, ha emiatt tovább kell maradnom, mint megbeszéltük.

Ráadásul most egy nyereményjétékkal szeretnénk kedveskedni a követőinknek. Így akár egy teljesértékű jegyes fotózás is a Tiétek lehet teljesen ingyen. A sorsolást szeptember 26. tartjuk. A facebookon fogjuk majd megosztani. Reméljük minnél többen vesztek részt ebben a játékban:

Esküvői fotózás árai:

A legnagyobb igényeknek megfelelően összeállítottunk több csomagot is, de a csomagok változtatására is van lehetőség. Az árakról és további információkról kérlek keress +36 20 593 3401 telefonon vagy emailben info@miskolcifoto.hu 

Kis esküvői csomag

Házasságkötési ceremónia

Polgári vagy egyházi szertartás megörökítése
Családi, portré és csoportos képek készítése
Rendelkezésre állás 1,5 óra
90-100 felvétel készül. Ebből az általatok választott 35 db kép retusálva, professzionális minőségben kerül átadásra.
Képek átadása: közösségi oldalakra optimalizált fotók + nagy felbontású fényképek a gyönyörű nyomatokhoz, online letölthető módon

Ajándék:

Esküvői fotók bemutatása privát webgalériában
Ingyenes kiszállás 50 km-es körzetben

Standard csomag

Esküvő legszebb pillanatainak és kreatív fotózás

Polgári és / vagy egyházi szertartás megörökítése
Kreatív fotózás
Családi, portré és csoportos képek készítése
Rendelkezésre állás 3 óra
2-300 felvétel készül. Ebből az általatok választott 70 db kép retusálva, professzionális minőségben kerül átadásra.
Képek átadása: közösségi oldalakra optimalizált fotók + nagy felbontású fényképek a gyönyörű nyomatokhoz, online letölthető módon

Ajándék:

20 db előhívott 10x15 cm fotó az álltalatok választott képekből
Esküvői fotók bemutatása privát webgalériában
Ingyenes kiszállás 50 km-es körzetben

Ajándék:

40 db előhívott 10x15 cm fotó az álltalatok választott képekből
Kemény borítós fotókönyv, a belső oldalán fényes fotópapírral (26 oldal, A4-es méretben)
Esküvői fotók bemutatása privát webgalériában

Rólunk írták:

Miskolci Fotó
5.0
Based on 30 reviews
powered by Google
Dóra KormosDóra Kormos
19:47 02 Dec 22
Nagyon kedves, segítőkész, mind a fotózás, mind pedig az utómunka kifogástalan.
Tamás PergerTamás Perger
15:18 20 Nov 22
Profi munka, barátságos környezet, korrekt kivitelezés, példás hozzáállás! Ajánlom mindenkinek aki minőségi végeredményt szeretne! Köszi mégegyszer!
Pár napja szabadtéri fotózáson vettem részt, most először, és a végeredmény kiváló👍Már várom a következőt!Előd, köszönöm a munkádat nagyon korrekt vagy.
Foto MiskolciFoto Miskolci
12:11 01 Nov 22
Professzionális szabadtéri fotózás és Modell Fotózás Miskolcon a belvárosában. Stúdió- és műtermi, Reklám lifestyle divat és portré fotózás és üzleti portré. A kép minőségét és a végeredményt bízd csak a MiskolciFotóra, örömmel fogod majd később nézegetni a képeket, mosoly fog ülni az arcodon, mert a legszebb pillanataidban lettél lencse végre kapva.Egy képet ki lehet olvasni, pont úgy, mint egy könyvet. Minden nő és férfi életében vannak olyan időszakok, amikor profi fotókat szeretne magáról csináltatni.
József KissJózsef Kiss
18:59 26 Oct 22
Nagyon jók lettek a képek köszönjük szépen
Fanni VargaFanni Varga
14:58 13 Oct 22
Páros fotózáson vettünk részt, nagyon jó hangulatban telt, s nagyon hamar, gyönyörű képeket kaptunk🥰😊
Szandi PolgárSzandi Polgár
11:56 04 Aug 22
Jó hangulat fotózás közben, és csodás végeredmény 💯
Loren ZsLoren Zs
12:35 22 Jul 22
Kiváló, precíz munka és extrém gyorsaság 💯💯💯
Ignacz BettinaIgnacz Bettina
18:30 12 Sep 21
Köszönöm szépen a profi munkát a fitnesz képek elkészítéséhez. A végeredménnyel teljes mértékben megvagyok elégedve.
Viktória KitanovViktória Kitanov
11:07 17 Jul 21
Kedves Előd! Köszönöm szépen a munkádat, én is és a barátnőm is, meg vagyunk elégedve teljes mértékben! Brutál jó képek sikerültek és maga a program a fotózás, hogy résztvehettünk, jó szórakozás volt. Köszönöm mégy egyszer én is és a barátnőm is ezt a fantasztikus idő töltést és a képeket!
Dorina BerényiDorina Berényi
16:15 05 Jan 21
Nagyon megvagyok elégedve a végeredménnyel. Sokkal többet kaptam mint vártam. 🥰
Vestax VestaxVestax Vestax
15:33 03 Jan 21
Felejthetetlen élmény marad számomra! Köszönöm!
Első fotózásom volt, de igazán jól éreztem magam. Az elején még feszültebb voltam, de sokat jelent ha nem egyedül megy az ember hanem egy baráttal, így hamarabb feloldódik. Nagyon szép emlék marad mindig, nem csak a fotók hanem az élmény. Köszönöm neked Előd 😊
js_loader

Gyakran feltett kérdések:

A legtöbbször egyedül fotózom az esküvőket. Ritkán előfordul, hogy indokolt, hogy egy másik fotóst, vagy asszisztenst is magammal vigyek. Ezekben az esetekben a másodfotós is, valóban fotós és nem tanuló. Kétszáz főnél népesebb esküvőn, vagy olyan helyszínen, ahol a menyasszony és vőlegény külön készülődnek indokolt lehet, hogy kollegával együtt fotózzuk az esküvőt. Az évek alatt kialakított munkamódszerem lehetővé teszi, hogy 200 fő alatti esküvőkön másodfotós nélkül is tökéletes és teljes sorozatot készítsek a megrendelőim számára.
Nagyon hamar, általában 1-1,5 évvel az esküvő előtt szoktak érkezni a megbízások. Ez azt is jelenti, ha valaki az adott évre szeretne felkérni nagy eséllyel a hétvégi időpontok már be vannak táblázva. Így amikor már tudjátok az esküvőtök időpontját már akkor érdemes felvenni a kapcsolatot és egyeztetni.

Az esküvői fotók a válogatás, utómuna és retusálást követően nyerik el végleges formájukat, legkésőbb a nagy napot követő 15 munkanapon belül. Az esküvőt követő pár napban mindig küldök a pároknak egy rövid sorozatot is, amit megoszthatnak a családtagokkal és a barátokkal.

Az elkészült esküvői fényképek egy általatok elérhető webgalériába kerülnek fel. Ezt a galériát könnyűszerrel, akár családtagokkal, barátokkal is megoszthatjátok.

Amennyiben a személyes találkozás a távolság miatt nehezen megoldható, akkor is tudunk telefonon, videó hívásban: WhatsApp, Skype, Messenger-ben, vagy e-mailen egyeztetni egymással.

Foglald le az esküvői fotózásod időpontját!

Esküvői fotózás Miskolcon

Közel hozzád, jól felszerelt Studiónkban várjuk modelljeinket, Miskolc belvárosában.
Amely könnyen megközelíthető bármely Miskolci számára.
Szabadtéri fotózásaink egész Borsodmegyében elérhetőek.