Profi fotózás Miskolcon

Profi modell fotózás Miskolcon

Mindannyian szeretjük megörökíteni az élményeinket, és életünk fontos pillanatait. Amellett, hogy fontos a technikai tudás ha profi fotózás a cél, a kamera beállítás, a fénnyel való játszadozás lényeges. Emellett a megfelelő pillanat megörökításe, a legjobb hangulat elérése is cél a fotóink elkészítése folyamán. Ha te is szeretnél egyedi kreatív képeket instagram oldaladra akkor gyere a profi Miskolci fotóstudiónkban ahhol azt elkészíthetjük! írj bátran. Profi modell fotózás Miskolcon.

Hangulat, érzések megjelenítése

Azok a fotók a legsikeresebbek, és a legjobbak amik egyfajta hangulatot vagy érzéseket váltanak ki a nézőből. Ilyen egy érzéki mosoly, vagy egy őszinte ketintet. Mindkettő kivált valamilyen érzelmes a nézőből.

Azonban ha egy fotónak őszinte hangulata van az is megfogja az embereket, és ezek mellett a technikai kivitelezést sem nézik sokan. Csak a szakmabeliek tudnak ilyenkor elvonatkoztatni a témáról.

Spontaneitás a fotókon

Véletlen elkapott pillanatok, spontán mosolyok, vagy arckifejezések. Spontán dolgok is átformálhatják a sima fotónkat “jó fotóvá”. Ezt a legnehezebb megtervezni, vagyis nem a legnehezebb hanem ezt nem lehet tervezni. Egy jó fotósnak arra is gondolnia kell, hogyan fogja ezt a hangulatot elérni a nem mindennapi studió fotózáskor.

Portré fotózás titka

Ha nem az arcra fokuszálunk, hanem egy egész alakos képet szeretnénk modellünkről megörökíteni, akkor figyeljünk a megfelelő háttérre. Nem előnyös a  zavaró, többszínű háttér, egy homogén tájrészlet sokkal jobb lehet, kiegyensúlyozottabb, harmónikusan kiemelkedik belőle a modell.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.